Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Frakt

Hvor lang leveringstid er det?


Leveringstidene varierer basert på din geografiske plassering i Norge. Våre produkter blir sendt fra vårt lagerlokasjon like utenfor Oslo. For kunder som befinner seg i sentrale områder på Østlandet, Vestlandet, og Sørlandet, kan man forvente en leveringstid på mellom 1 til 3 dager. For de som bor lenger nord, kan det forekomme at leveringen tar et par dager ekstra. Vi benytter oss primært av PostNord for våre forsendelser, hvor pakken blir tilgjengelig for henting i en lokal butikk.

Returer

Hvordan kan jeg returnere varen jeg ikke vil ha?

For å returnere et produkt du ikke ønsker å beholde, kan du følge disse enkle trinnene:

  1. 14 Dagers Angerrett: Du har rett til å angre på kjøpet ditt innen 14 dager etter at du har mottatt varen.

  2. Bruk Angerblanketten: Fyll ut angreskjemaet som fulgte med i forsendelsen. Dersom du mangler dette skjemaet, kan du kontakte oss for å få tilsendt en kopi.

  3. Pakke Produktet: Legg produktet du ønsker å returnere tilbake i originalpakningen sammen med utfylt angreskjema. Forsikre deg om at produktet er i samme stand som da du mottok det og at all original emballasje følger med.

  4. Gratis Returfrakt: Før du sender varen tilbake, anbefaler vi at du kontakter oss. Vi kan da tilby deg en returfraktseddel uten ekstra kostnader, som gjør returprosessen enkel og kostnadsfri for deg.

  5. Send Varen: Når alt er pakket og klart, bruker du den tilsendte returfraktseddelen til å sende varen tilbake til oss. Pass på å få en kvittering som bevis på at varen er sendt.

  6. Refusjon: Etter at vi har mottatt og behandlet returen din, vil kjøpesummen bli refundert til samme betalingsmåte som ble benyttet ved kjøpet.

  7. Vilkår for Bytte: Vi bytter produkter under forutsetningen at varen returneres i sin originalemballasje, ikke har blitt brukt, og fremdeles er i en tilstand hvor den kan selges videre. Dette sikrer at alle våre kunder mottar produkter av høyeste kvalitet.

Hvis du har ytterligere spørsmål om returprosessen eller trenger assistanse underveis, ikke nøl med å kontakte vår kundeservice. Vi er her for å hjelpe deg!